FantasyWeb Forum
Vše o svìtì fantasy a scifi

Links FAQ Chat Seznam uživatelù Uživatelské skupiny Registrace Pøihlášení
Nastavení Pøihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv Hledat

Help

 
odeslat nové téma   Odpovìdìt na téma    Obsah fóra FantasyWeb Forum -> Egenwaith
Autor Zpráva
marda
Zambar Bone vládce Egenwaithu


Založen: 03. 09. 2005
Pøíspìvky: 228

PøíspìvekZaslal: so duben 08, 2006 9:14 am    Pøedmìt: Help Odpovìdìt s citátem

Jak zaèít?
Prvním krokem je vytvoøení postavy, což je jeden z nejdùležitìjších momentù hry jelikož rasa ani povolání zatím nejdou zmìnit, proto tomuto kroku vìnujte velkou pozornost. No a když se všechno povede tak už se staèí pouze pøihlásit.

Souboj
Také velmi dùležitá èást hry, protože bez nich to asi nepude. Souboje najdete nejèastìji v lesích, horách a planinách u mìst a pøi cestování mezi mìsty. Máte nìkolik možností co udìlat, pokud ovládáte magii léèící mùžete ji použít, aby jste si doplnili životy, pokud ovládáte útoèící kouzla mùžete je použít pro ubrání soupeøi životy. Èíslo, které je v závorce za kouzlem je cena kouzla, tj. kolik se vám ubere magie, když kouzlo zahrajete. No a pak jsou tu dvì poslední možnosti, tou první je boj muž proti muži, u kterého staèí zmáèkout "Budeš bojovat", nebo útéci, èehož dosáhnete kliknutím na jakou koli jinou lokaci ve mìstì nebo vesnici. Nepøítel do vás po jakékoli akci zaútoèí, teï už jen záleží kolik ubere životù.
Když soupeø zemøe získáte exp a peníze a musíte souboj opustit.

Léèení
Ve høe existuje nìkolik druhù léèení. Tou první je odpoèinek v lese, tou druhou je použítí kouzla, což udìláte velmi snadno, staèí kliknout na "Kouzla" v inventáøi. DOstanete se do malého popup okénka, kde si najdete to ono kouzlo a použijete ho. Další možností je také navštívit hospodu a koupit si životabudiè, nebo vyhledat ranhojièe.

Levely
Pokaždé, když dosáhnete stanového poètu exp, se vám zvýší level o jedna, což znamená i zvednutí síly a obrany o jedna. A znovu se vám zvednou exp. na které musíte dosáhnout pro další level. Pøi postupu na další level se magie i životy vyrovnají na maximum.

Cestování
V každém mìstì nebo lokaci máte možnost "Cestovat". KDyž na ni kliknete objeví se vám na obrazovce místa na která mùžete z dané lokace cestovat, pak už si staèí pouze vybrat. Bìhem cestování mùžete být pøepaden, což se u nìkterých úkolù stává velmi èasto, nebo mùžete anrazit na nìjakou tajnou lokaci, kde mùžete získat peníze, dovednosti atd.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit pøíspìvky z pøedchozích:   
odeslat nové téma   Odpovìdìt na téma    Obsah fóra FantasyWeb Forum -> Egenwaith Èasy uvádìny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Pøejdi na:  
Nemùžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemùžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemùžete upravovat své pøíspìvky v tomto fóru
Nemùžete mazat své pøíspìvky v tomto fóru
Nemùžete hlasovat v tomto fóru



Elveron phpBB theme/template by Ulf Frisk and Michael Schaeffer
Copyright © Ulf Frisk, Michael Schaeffer 2004


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group